015 - 361 38 77

info@kpsdelft.nl

Sierbestrating

Sierbestrating

Heeft u altijd al een gezellige en comfortabele omgeving van uw tuin met sierbestrating willen maken? Bij KPS Delft hebben we alle kennis in huis om u goed te kunnen adviseren over verschillende soorten tuinbestrating en de inrichting van uw tuin. Om een goede keuze te kunnen maken voor uw tuin, heeft u inspiratie nodig op het gebied van sierbestrating. Hieronder vindt u achtergrondinformatie en een mooie selectie van sierbestrating voorbeelden.

Wat is sierbestrating?

Het woord zegt het eigenlijk al. Bestrating wat voor de sier, voor het mooie, wordt verwerkt in de tuin. Uw tuin! De basis van sierbestrating is vaak beton. Beton is duurzaam en vergaat niet. Sierbestrating van beton vindt u in diverse soorten en maten. Met speciale deklagen, zoals de Geosteen, of met M-coat voor de perfecte bescherming. Maar ook in elke prijsklasse is sierbestrating te vinden. Vanaf 10 euro per vierkante meter tot ruim 60 euro per vierkante meter.

Soorten sierbestrating

Hieronder vindt u voorbeelden van sierbestrating tegels. Deze zijn leverbaar in diverse maten en uitvoeringen. Om de juiste keuze te maken is het raadzaam om altijd bij ons langs te komen in de showtuin.

Showtuin KPS Delft

Onze showtuin in Delft is voor Zuid Holland een unieke locatie om uw zoektocht naar de juiste terrastegels te beginnen. U kunt de tegels verwerkt zien in de tuin of op onze talloze showborden. In de tuin kunt u inspiratie en ideeën opdoen voor de inrichting van uw tuin. Onze adviseurs kunnen u helpen bij het selecteren van sierbestrating en adviseren over andere materialen zoals tuinverlichting, schuttingen enz. enz. om uw tuin te decoreren. Wij kunnen u tevens in contact brengen met de beste hoveniers uit uw omgeving. Voor meer voorbeelden, bekijk een aantal sierbestrating projecten.

Sierbestrating leveranciers

KPS Delft staat voor kwaliteit en kwantiteit. Wij willen voor 100 procent achter de aangeboden tuintegels kunnen staan. Dat wordt bereikt door het selecteren van juiste partners. Partners met een jaren lange ervaring op het gebied van ontwikkeling en produceren van sierbestrating en alle bijbehorende tuinproducten.

Voor de collectie sierbestrating heeft KPS Delft de volgende partners geselecteerd;

MBI de Steenmeesters
Marlux
Excluton
Schellevis

4 top fabrikanten met elk zijn eigen specifieke collectie sierbestrating! Wilt u meer informatie over sierbestrating of een afspraak maken om de showtuin te bekijken? Bel 015 – 361 38 77

Geen tijd om langs te komen? Mail dan uw vragen door naar info@kpsdelft.nl.