015 - 361 38 77

info@kpsdelft.nl

Natuursteen

Natuursteenproducten

Wilt u een tuin met uitstraling, dan is natuursteen het materiaal om te verwerken. Met natuursteen geeft u uw tuin allure! en de juiste inspiratietuin heeft KPS Delft. Natuursteen is puur, uniek en echt. Natuursteen is tijdloos en past in iedere tuin. De adviseurs van KPS Delft kunnen u de juiste informatie geven zodat uw keuze gebaseerd is op kennis, maar bovenal emotie. Hieronder vindt u een aantal prachtige voorbeelden van verwerkt natuursteen.

Wat is natuursteen?

Natuursteen is het meest echte materiaal wat men kan vinden in de natuur. Het wordt niet gemaakt door fabrikanten, alleen maar gewonnen. Na de vondst zal een bewerking plaats vinden. Hetzij gezaagd worden in een bepaalde afmeting, één of meerdere oppervlakte bewerkingen of op speciaal verzoek een eigen ontwerp. Natuursteen is in vele soorten te verkrijgen. Namen als graniet, marmer of hardsteen zijn het bekendst. Alleen met unieke eigenschappen. Voor verwerking in de tuin als terrastegel worden door onze leveranciers hoge eisen gesteld. Wij kunnen zeggen dat onze collectie van A-keuze zijn.

Soorten natuursteen

Terrastegels van natuursteen worden al jaren gebruikt. U kunt uit diverse maten zoals 60×60 of 80×80, maar ook wildverbanden zijn populair. Afhankelijk van de stijl en sfeer zal een maat bepalend zijn. Strak en minimalistisch zal een grote egale tegel wensen. Maar in een romantische tuin zal een warme en kleine tegel of wildverband beter tot zijn recht komen. Zo heeft iedereen zijn eigen wensen. De onderstaande afbeeldingen geven de sfeer weer van natuursteen.

Showtuin KPS Delft

Natuursteen kunt u bekijken in onze showtuin. Een unieke locatie voor Zuid Holland om uw zoektocht naar de juiste natuursteen terrastegels te beginnen. U kunt de tegels verwerkt zien in de tuin of op onze talloze showborden. In onze tuin wordt u geïnspireerd voor de inrichting van uw tuin. Onze adviseurs kunnen u helpen bij het selecteren van sierbestrating en adviseren over andere materialen zoals tuinverlichting en andere elementen om uw tuin te decoreren. Wij kunnen u tevens in contact brengen met de vakbekwame hoveniers uit uw omgeving. Voor meer voorbeelden, bekijk een aantal sierbestrating projecten.

Natuursteen leveranciers

KPS Delft staat voor kwaliteit en kwantiteit. Wij willen voor 100 procent achter de aangeboden tuintegels kunnen staan. Dat wordt bereikt door het selecteren van juiste partners. Partners met een jaren lange ervaring op het gebied van ontdekking en ontwikkeling van natuursteen over de gehele wereld.

Voor de collectie natuursteen heeft KPS Delft de volgende partners geselecteerd;

Michel Oprey en Beisterveld
Stonebase
Excluton
Klijn Natuursteen

4 top leveranciers met elk zijn eigen specifieke collectie natuursteen! Wilt u meer informatie over natuursteen of een afspraak maken om de showtuin te bekijken? Bel 015 – 361 38 77