015 - 361 38 77

info@kpsdelft.nl

Tuinhout

Tuinhout

Of het nu de schutting, een pergola of een vlonder is, met tuinhout kunt u creativiteit en sfeer prachtig combineren. Bij KPS Delft vindt u een grote collectie tuinhout. Waaronder ook een collectie van betonpalen met bijpassende onder platen en tuinhout schuttingen. Wij hebben dus voor alle situaties de juiste houtproducten in ons assortiment.

Wat is tuinhout?

Tuinhout vindt u in diverse soorten. Het belangrijkste verschil is het duurzame hardhout of het geïmpregneerde grenenhout. Maar ook eikenhout of vurenhout kan een keuze zijn. Tuinhout is verkrijgbaar in een uitgebreide collectie van onder andere schuttingen, planken, palen en vlonderplanken. De keuze kan afhangen van kwaliteit maar natuurlijk ook van de prijs. Het duurzame hardhout is kwalitatief beter en heeft een langere levensduur, maar zal in prijs duurder zijn. Maar het geïmpregneerde hout is weer in prijs aantrekkelijker, maar zal een kortere leversduur hebben. Dit alles bij normaalgebruik.

Soorten tuinhout

Zoals hierboven gemeld is tuinhout in diverse soorten verkrijgbaar. Onder andere in hardhout en geïmpregneerd hout. In hardhout is bangkirai het bekenst. Bangkirai is een hardhoutsoort wat duurzaam is en van zeer hoge kwaliteit. Onze bangkirai collectie heeft schuttingen, tuindeuren, planken, rabatdelen, vlonderplanken, draadschermen enz. enz. Het geïmpregneerde hout is verkrijgbaar in diverse soorten schuttingen, tuindeuren, planken, palen enz. enz. Om u een impressie te geven wat u met tuinhout kunt doen, hebben wij hieronder een aantal voorbeelden afgebeeld. Klik erop om te vergroten.

Houtopslag KPS Delft

Alle tuinhout producten zijn te zien in de houtloods van KPS Delft. Zowel de schuttingen als de diverse soorten palen en planken. Met een uitgebreide uitstalling van het tuinhout krijgt u de gelegenheid uw keuze te kunnen maken. En er is veel direct voorradig!

Tuinhout leverancier

Het assortiment tuinhout van KPS Delft is zeer uitgebreid. Wij hebben gekozen voor één van de beste leveranciers op het gebied van tuinhout. A-kwaliteit is dan ook een terechte benaming waar wij  100 procent achterstaan.

Voor de collectie tuinhout kiest KPS Delft voor;

Carp Garant

Wilt u meer informatie over tuinhout of een afspraak maken om het assortiment te bekijken? Bel 015 – 361 38 77

De speciale tuinhout collectie online bestellen kan ook! Stuur ons een E-mail ( info@kpsdelft.nl )met de maten en de gewenste schermen en u ontvangt een vrijblijvende offerte.