015 - 361 38 77

info@kpsdelft.nl

Terrein

KPS Delft is gelegen aan de Rotterdamseweg 388 te Delft. Op ons terrein van ruim 10.000 m2 zijn ons kantoorpand, showtuin en opslagterrein gevestigd.

In ons kantoor bevindt zich op de benedenverdieping de afdeling verkoop en logistiek. Op de bovenverdieping is onze showroom te vinden met o.a. tuinverlichting en keramische tegels.

Het opslagterrein ligt naast ons kantoorpand. Door een praktische indeling, ruime paden en een overzichtelijk geheel, is het voor onze eigen, maar ook externe chauffeurs en onze terreinmedewerkers een ideale situatie voor een goede samenwerking. Snel en efficiënt laden en lossen van vrachtauto’s is dan ook geen probleem.

Met een voorraadbeleid, bestaande uit onze standaard voorraad, zoals tegels, opsluitbanden, standaard getrommelde sierbestrating, actie tegels, tuinhout en tuinverlichting kunnen wij zowel de vakman als de particulier snel van materialen voorzien.

De showtuin is te bezichtigen voor zowel de particulier als de hovenier/sierbestrater. Met een zeer uitgebreide showborden presentatie van de beste toeleveranciers, kunt u de mooiste produkten bekijken en voelen.