015 - 361 38 77

info@kpsdelft.nl

Vakman/Particulier

Zowel de vakman als de particulier zijn van harte welkom bij KPS Delft.

Voor de vakman, zoals hoveniers, sierbestraters, de grond- weg- en waterbouw aannemerij als mede de overheid zijn wij een uitstekende partij. Wij hebben een ruime mogelijkheid om veel diverse soorten bestratingsmaterialen te leveren. Van sierbestrating tot grijze opsluitbanden, van natuursteen tot betonklinkers.
Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel van KPS Delft en wij lopen voorop met noviteiten op het gebied van tuin- en bestratingsmaterialen.
Met onze toe-leveranciers kan dan ook ieder project gemaakt worden.

Voor de particulier zijn wij een bedrijf die de klant kan ontzorgen. Wanneer u overweegt om uw tuin op te knappen, te vernieuwen of voor het eerst aan te leggen, dan kunnen wij ons voorstellen dat u met veel vragen zit.
Welke tegels passen het best bij mij? Wil ik wel of niet groen in de tuin? Kan mijn auto op de tegels staan? Hoeveel onderhoud moet is toepassen? Vragen waar u mee terecht kunt bij KPS Delft.
Met onze zeer ruime showtuin, kennis van producten en relaties zoals hoveniers en tuinontwerpers kunnen wij u als klant op weg helpen naar de nieuwe tuin.

Kom langs en maak kennis met KPS Delft!