015 - 361 38 77

info@kpsdelft.nl

Buitenverlichting

Buitenverlichting

Licht, de normaalste zaak van de wereld. Van zonsopkomst tot zonsondergang kunnen wij genieten van onze tuin. En hoe mooi zou het zijn wanneer wij ook ’s avonds van onze tuin kunnen genieten. Met de juiste buitenverlichting kan dat gerealiseerd worden. Een zithoek met de juiste sfeerverlichting of een looppad met de juiste intentie van verlichting. Zelfs de juiste keuze van buitenverlichting kan gemaakt worden voor uw bomen of beplanting. Uw tuin zal ook ’s avonds een verlengstuk zijn van uw woonkamer!

Wat is buitenverlichting?

Buitenverlichting is natuurlijk niks bijzonders. Overal op de openbare weg komt u buitenverlichting tegen. Maar verlichting voor in de tuin is anders. In de tuin is het belangrijk dat u een sfeer creëert, waarbij u zich prettig voelt. Niet alles moet uitgelicht worden. Met de juiste intensiteit van de lampen gaat dat lukken en met het zuinige LED is tuinverlichting zeker nu de moeite waard om aan te schaffen.

Soorten buitenverlichting

Hoe makkelijk zou het zin wanneer uw hovenier of u zelf buitenverlichting kan plaatsen. Dankzij de 12 volt techniek van in-lite buitenverlichting kan iedereen verlichting aansluiten. Met het eenvoudige “Easylock” systeem en de uitgebreide collectie is in-lite een must in iedere tuin! Of het nu om spots gaat, wandlampen, sierpalen of inbouwverlichting. De adviseurs van KPS Delft kunnen u de juiste keuze laten maken als het gaat om buitenverlichting. Hieronder vindt u een aantal sfeerbeelden van prachtige tuinverlichting.

 

Grootste indoor nachttuin

In Delft is de grootste indoor nachttuin van in-lite gevestigd. U kunt in een sfeervolle ambiance buitenverlichting bekijken. Een unieke locatie om uw zoektocht naar de juiste tuinverlichting te beginnen. U kunt de effecten zien van diverse soorten verlichting. Waarna u ideeën kunt opdoen voor de buitenverlichting in uw tuin. Klik op onderstaande sfeerbeelden en u krijgt een kleine impressie van de nachttuin.

in-lite, zonder verlichting geen tuin!

KPS Delft en in-lite zijn al jaren partners. KPS Delft kiest daarom ook bewust voor 1 leverancier van buitenverlichting. In-lite is uniek. Het staat voor kwaliteit, 5 jaar garantie op de armaturen. Het staat voor innovatie, u vindt de nieuwste LED technieken in de lampen. Maar het belangrijkst is dat in-lite staat voor verlichting. Want zonder in-lite geen verlichting en zonder verlichting geen tuin!

Voor de collectie buitenverlichting kiest KPS Delft voor;

in-lite

Buitenverlichting voor iedereen! Wilt u meer informatie over buitenverlichting of een afspraak maken om de nachttuin te bekijken? Bel 015 – 361 38 77

Goed advies nodig bij een mooi verlichtingsplan? Stuur uw tuinontwerp naar info@kpsdelft.nl en wij gaan voor u aan de slag!