015 - 361 38 77

info@kpsdelft.nl

Stapelblokken

Stapelblokken of stapelelementen

Een indeling van uw tuin kunt u benadrukken met borders voor beplanting. Deze borders kunnen laag gemaakt worden maar natuurlijk ook verhoogt. Het maken van verhoogde borders kunt u doen door te kiezen voor stapelblokken of stapelelementen. Door het idee van een muursteen kunt u op een eenvoudige maar solide manier een muurtje maken waarin tuinaarde en beplanting verwerkt kunnen worden. Natuurlijk is de vorm aan te passen aan uw wensen. Vierkant, rechthoek, L-vormig en zelfs met rondingen. Zo ook de hoogte van de borders. Durf te variëren!

Soorten muur- of borderstenen

Er worden diverse soorten borderstenen gemaakt. Verschillend in kleur, maar ook in maatvoering en afwerking. Wilt u een strakke uitstraling d.m.v. zwart en grijs tinten en strakke hoekranden of zoekt u de romantische sfeer d.m.v. warme kleuren en verouderde/getrommelde stapelelementen. Maar een combinatie kan natuurlijk ook. Daarnaast kunt u kiezen uit stapelelementen gemaakt van natuursteen. Er zijn diverse soorten natuursteen waar prachtige borderstenen gemaakt van kunnen worden.

Voorbeelden van stapelblokken

Om u een idee te geven wat u zoal niet kunt doen met stapelelementen, hebben wij voor u een aantal voorbeelden verzameld. Zoals u ziet is er veer variatie. Van groot naar klein. Van grof naar fijn.
Ook hebben wij in onze tuin in Zuid Holland veel voorbeelden verwerkt van stapelblokken of stapelelementen.

Voorraad stapelblokken

Standaard hebben wij de meest voorkomende blokken op voorraad in Delft. Natuurlijk kunnen onze adviseurs u assisteren met het uitrekenen van de benodigde hoeveelheden. Zorg voor de juiste maatvoeringen van de gewenste borders!

Onze leveranciers

Veel van onze leveranciers hebben stapelelementen of stapelblokken in het assortiment. Soms afgestemd op een serie tuintegels of sierbestrating.
Een aantal van onze leveranciers zijn:

MBI de Steenmeesters
Excluton
Marlux
Schellevis
Michel Oprey en Beisterveld