015 - 361 38 77

info@kpsdelft.nl

Schanskorven

Schanskorven

Anders dan de natuurlijke tuinafscheidingen zoals heggen en coniferen of de houten schuttingen, is een afscheiding van schanskorven. Het staaldraad en de natuurlijke materialen zoals keien en brokken geven uw tuinafscheiding een stoer en robuust uiterlijk.

Wat zijn schanskorven

Schanskorven zijn gemaakt van roestvrij staaldraad gevuld met natuursteen keien of brokken. Het is een onderhoudsvrije oplossing voor uw tuin. De kleur van de keien kunt u zelf bepalen. Van neutraal Ardenner Grijs tot warme Yellow Sun Extra brokken. En dat in verschillende maten.

Soorten schanskorven

Er zijn verschillende soorten schanskorven te koop. Eén van de mogelijkheden is de Fixed Schanskorven van Firmus Products. Een steenkorf met een vaste breedte maat van maar 23 cm. Omdat de korven kant en klaar zijn, is het plaatsen vergemakkelijkt. Natuurlijk is het raadzaam om de voorgeschreven plaatsingsadviezen altijd te lezen! Onze adviseurs helpen u graag.

Hoe worden schanskorven geplaatst?

Plaatsing van schanskorven is niet moeilijk, mits natuurlijk de juiste gereedschappen aanwezig zijn. Onderstaand filmpje laat duidelijk zien hoe dat moet. Ons advies is wel om plaatsing aan een erkend verwerker over te laten.

Te zien in de showtuin

Schanskorven zijn te zien in de showtuin van Delft. Het geeft u een goede indruk van een tuinafscheiding zoals u thuis het kunt krijgen. Of bekijk alvast onderstaande afbeeldingen.

Onze leveranciers

KPS Delft heeft gekozen voor Firmus Products als leverancier van schanskorven. Een basic serie met maatvoering zoals 100x50x23 en 100x100x23 cm zijn te zien in onze showtuin. Maar de Fixed Schanskorven zijn ook verkrijgbaar in hoogtes tot wel 250 cm. De Fixed Schanskorf is zeer degelijk en de beste keuze.

Onze partner voor schanskorven is;

Firmus Products

Voor meer informatie bent u van harte welkom bij ons in de showtuin of bel  015 – 3613877